Om oss

Vi tillverkar fönster efter dina önskemål

Välkommen till en erfaren specialist på allt som har med fönster att göra! Vi har sedan starten för snart 100 år sedan tillverkat fönster i samma fabrik. Där tillverkar vi alla våra fönster själva enligt kundens önskemål. Lokaler och utrustning har självklart moderniserats mycket sedan dess men hantverket har alltid varit i fokus för oss.

Vårt mål är att alltid vara professionella och i framkant när det handlar om teknik och fönsterdesign. Om du väljer fönster av oss får du produkter tillverkade med lång hantverkstradition och mycket engagemang.

Vi tar fullt ansvar för ditt fönsterbyte

Du kan känna dig trygg om du anlitar oss för ett fönsterbyte. Vi tar ansvar för hela arbetet – från måttagning till montage och slutbesiktning. Med hjälp av vårt fönsterteam i Norrköping och hela Sverige får du en personlig projektledare som håller koll på alla detaljer. Våra fönster designas för att vara så energieffektiva som möjligt. Tack vare ett riktigt lågt U-värde hjälper vi våra kunder att hålla värmen och spara in på energikostnaderna. Bra för både miljön och plånboken!

Alla gamla fönster återvinns efter nedmontering, på det sättet kan vi säkerställa att alla komponenter hanteras på ett miljövänligt och hållbart sätt.

Vid sidan av fönster kan vi även leverera ytterdörrar, sidoljus till ytterdörrar och garagedörrar.

man tätar fönster med list

Byggare med stort kunnande och fokus på kunden